Het tuinadvies en tuinontwerp zijn de basis van uw tuin. TALENS HOVENIERS besteedt hier veel aandacht aan. Uw wensen en eisen worden uitgewerkt naar computermodel en drie dimensionaal weergegeven. Zo kunt u virtueel rondwandelen in uw eigen tuin. Op deze manier krijgt u een complete indruk van ons tuinadvies en uw nieuwe tuin.

Omgevingsfactoren en tuinadvies

Tijdens de ontwerpfase houden wij rekening met uw wensen, mogelijkheden én functionaliteit van uw tuin. Zo letten we op diverse omgevingsfactoren als de ligging van uw tuin, stand van de zon en samenstelling van de grond.

Infrastructuur en tuinadvies

In het ontwerp besteden wij aandacht aan uw erf afscheiding, de bestrating voor opritten en terrassen, drainage en afwatering. Voor uw bedrijfstuinontwerp nemen we de situering van de trottoirs, parkeerplaatsen, bestrating en het plaatsen van borden mee.

Beplantingsplan

Het beplantingsplan brengt kleur en reliëf in uw tuin. Met het aanbrengen van de beplanting letten wij op niet alleen op schaduw, grondsoort en seizoenen. Ook uw wensen met betrekking tot de kleur, hoogte en functionaliteit nemen we mee in het ontwerp.

Uw tuin in kleur het hele jaar een ontwerp

  • persoonlijk naar eigen wensen en mogelijkheden
  • waarin rekening gehouden wordt met omgevingsfactoren en beplanting
  • waarin opgenomen infrastructuur, erf afscheiding en bestrating
  • vertrouwd, kleurrijk en binnen uw budget

Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Boomverzorging